Wat is een escaperoom?
Een escaperoom is een spel waarbij je in een kamer wordt opgesloten. Het is de bedoeling om aanwijzigingen te zoeken en puzzels en raadsels op te lossen waardoor je langzaam je weg naar buiten kunt vinden.

Voor hoeveel mensen is de escaperoom geschikt?
Teamwork is heel belangrijk, sommige raadsels zijn alleen op te lossen door goed te communiceren. Daarom is het aan te raden te starten met 2 of meerdere spelers. Het maximum is 8 spelers.

Is het eng in de escaperoom?
Nee, het is niet eng in de escaperoom. Wel wordt de spanning opgevoerd door’ spannende’ film en muziek. De ruimte is niet klein, maar mensen met claustrofobie kunnen echter wel gevoel van engte ervaren.

Moet ik reserveren?
Ja, via het menu reserveren kun je kijken welke tijden nog mogelijk zijn. Een bezoek aan de Escaperoom is alleen mogelijk na het maken van een afspraak.

Is er een minimale leeftijd?
Er is geen minimale leeftijd voor de escaperoom. Wel is het aan te raden kinderen onder de 12 jaar te begeleiden.

Is er een parkeerplaats?
Ja, er zijn genoeg parkeerplaatsen aanwezig en parkeren is gratis. Zie contact voor een plattegrond en routeomschrijving.

Hoelang vantevoren moeten we aanwezig zijn?
Om het een en ander uit te leggen moeten jullie 15 minuten van te voren aanwezig zijn. Zijn jullie er eerder? Dan kan het zijn dat jullie even moeten wachten omdat de operator dan nog bezig is.

Kan ik tussendoor naar de wc?
Als de nood echt hoog is, is het natuurlijk mogelijk om naar de wc te gaan. Dit het spel en de beleving echter niet ten goede. het beste kun je van te voren nog even gaan.

Is de Escaperoom toegankelijk voor rolstoelgebruikers?
Hoe vervelend we dit ook vinden; de Escaproom is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De Escaperoom bevindt zich op de 1e verdieping en er is geen lift aanwezig.