Escaperoom Leudal was voorheen Escaperoom Panheel. Na enkele succesvolle jaren in Panheel is de escaperoom per 1 december 2019 verhuisd naar zijn huidige locatie: Café Sjaen, Napoleonsweg 61, Neer. (Gemeente Leudal) 

Anno 1979, we bevinden ons op de Napoleonsweg te Neer (Gemeente Leudal, Midden-Limburg), waar de dan 74-jarige fotografe Marie- Antoinette Thissen woont en werkt. Geboren in 1905 als 6e kind op rij in een doorsnee middenstandsgezin. Slechtziend, altijd erg op zichzelf en al op jonge leeftijd bleek dat Marie- Antoinette anders was dan anderen.

Mensen vonden haar vreemd en eng. Maar in fotografie vond ze troost en een manier om te communiceren met de rest van de wereld. Maar…. vergis je niet! Omdat ze alleen haar rechteroog kon gebruiken, werkte haar waarneming anders. Dit zorgde ervoor dat ze haar derde oog heeft leren ontwikkelen.

Op latere leeftijd kreeg ze middels fotografie steeds meer zicht op de toekomst. Van grote wereldgebeurtenissen tot locale drama’s. Het dreef haar soms tot waanzin. Nadat ze de dorpsbewoners heeft willen waarschuwen voor een onheilspellende gebeurtenis bij haar in de buurt is Marie- Antoinette spoorloos verdwenen….

Waar is Marie- Antoinette en wat heeft ze gezien? Haar lot ligt in jullie handen……

 Hoe je kijkt, bepaalt wat je ziet.

naamloos (6 van 9)-2